Asiakaskokemuksia

13.03.
2017

”Jukan ansiosta pystyn taas pelaamaan biljardia”

Stefan Sellberg hakeutui fysioterapiaan Axikseen, kun oikean käden sormet alkoivat puutua. Pian sormista lähti tunto. Puutuminen ja kipu häiritsivät jatkuvasti arkielämää, niin työntekoa kuin harrastustakin. Sellberg pelaa biljardia ja kilpailee suomenmestaruustasolla, joten kilpaileminen oli vaakalaudalla. Onneksi puutuminen alkoi kesätauolla 2016. Sellberg ei edes yrittänyt pelata käsi puutuneena.

40-vuotias Sellberg oli käynyt useilla lääkärillä ja hierojilla, eikä mikään auttanut. Viimein hän sai kaveriltaan vinkin Jukka Keisalasta.
– Mietin, jääkö käsi tunnottomaksi loppuelämäksi. Puutuminen ja kipu haittasivat niin työtä kuin harrastustakin. Kilpailemisesta ei olisi tullut mitään. Ensimmäisellä tapaamiskerralla Keisala haastatteli minua ensin pitkän aikaa. Hän keskittyi siihen, että sai tilanteesta kaiken tiedon irti. Sitten aloitettiin harjoittelu.
Jukka epäili, että Sellbergillä oli niskassa lievä välilevyn pullistuma, jonka paraneminen oli jäänyt kesken. Sellbergille määrättiin kolme harjoitusliikettä yksi kerrallaan. Ensimmäinen harjoitusliike vei kivun pois jo viikon harjoittelun jälkeen. Kolmannen harjoitusliikkeen jälkeen tunto palautui käteen. Sellberg kävi Axiksessa 3¬–4 kuukauden ajan ensin joka viikko ja sen jälkeen harvemmin.
Sellberg uskoo, että istumatyö ja erikoinen asento biljardin pelaamisessa vaikuttivat puutumiseen ja tunnon lähtemiseen. 10–15 käyntikerran jälkeen vaiva kuitenkin parani. Sellberg tuli kisakuntoon juuri ennen kauden alkamista.
Sellbergin ei tarvitse tehdä enää harjoitusliikkeitä, mutta hän tekee niitä, jos havaitsee oireita.
– Olen tyytyväinen lopputulokseen, sillä voin jälleen työskennellä ja pelata biljardia normaalisti. Olen Jukalle kiitollinen, sillä olin jo menettänyt toivoni. Suosittelen Jukan palveluita lämpimästi kaikille. Jos minulle tulee vielä vaivoja, tiedän, kenen puoleen kääntyä.

 

StefanSellberg
Takaisin