Ajankohtaista

11.01.
2017

Axis on nyt Fysios

Fysios logo CMYK2Axis on nyt mukana Suomen suurimmassa fysioterapiaketjussa, joka on perustettu keväällä 2015. Fysioksessa on jo 57 toimipistettä 26:lla paikkakunnalla ja mukana on Suomen parhaat fysioterapiayritykset. Me teemme töitä, jotta meillä kaikilla olisi enemmän terveitä päiviä. Voit nyt varata nopeasti ajan myös verkossa fysios.fi

 

 

Tervetuloa Axiksen verkkosivuille, joiden tarkoituksena on kertoa kansantajuisesti, millaisia hoitomenetelmiä yhdistämällä syntyy kestäviä tuloksia. 

– Verkkosivumme on tehty yhteistyössä Herea Oy:n kanssa. Olen tehnyt monta vuotta markkinointia ilman kokonaisvaltaista suunnitelmaa. Näin toimiessa on vaikea rakentaa oikeanlaista mielikuvaa ja tehdä päätöksiä mainonnasta. Herealla on konsepti, jossa tehdään ensin brändianalyysi. Tämän avulla saadaan esiin konkreettiset tekijät, jotka ovat Axiksen asiakkaiden kannalta hyödyllisiä. Analyysiin liittyy myös tuotteita ja palveluita koskeva analyysi. Tämä oli erityisen tärkeä, sillä nyt palvelut avautuvat myös ei-ammattilaiselle. Herean konseptin avulla saatiin toteutettua kaikki tekstisisällöt, kuvat ja varsinainen sivusto. Samalla laadimme suunnitelman Axiksen jatkuvaan viestintään. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja yhteistyöhön Herean kanssa, sanoo Jukka Keisala.

Jukka p
Takaisin